Lange titel:
Workshop coaching en hardlopen

Wanneer:
vrijdag 4 oktober 2019

Omschrijving

Bronkhorst 2 kleinCoaching in de buitenlucht op 4 oktober 2019Coach Sander Heesen van Gezondheids­centrum van Bronkhorst coacht in de buitenlucht, tijdens het (hard)­lopen. “Als je iets wilt veranderen, in je leven of je loopbaan, dan helpt het om letterlijk in beweging te komen. De natuur biedt de rust en de ruimte die daarvoor nodig is.”

Voor iedereen die dit ook eens wil ervaren organiseert Gezondheids­centrum van Bronkhorst een kennismaking­s­workshop. Tijdens deze coaching­sessie gaan de deelnemers onder leiding van Sander aan de slag met (loop)oefeningen en opdrachten. Dat dit mooie resultaten oplevert bleek ook tijdens een eerdere work­shop: “Ik ervaar letterlijk meer rust en ruimte in mijn hoofd”, aldus een deelneemster.

De coaching in groepsverband is op vrijdag 4 oktober van 09.30-11.00 uur en kost € 25 p.p.; Startpunt is de parkeerplaats bij de Zessprong, Joppe (bij de wijngaard en restaurant de Zevensprong; locatie op Google Maps).

Het is wel belangrijk dat de deelnemers een half uur tot drie kwartier achter elkaar kunnen hardlopen. Voor mensen die niet kunnen hardlopen wordt eventueel een wandelvariant gepland. Dus graag bij opgave even aan­geven of daar interesse voor is, dan wordt u op de hoogte gehouden wanneer een datum bekend is.

Opgeven kan via 

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail