Lange titel:
Ontmoet een vriend of partner bij First Mates

Wanneer:
donderdag 10 oktober 2019
Waar:
Laren

Omschrijving

FirstMatesOp 10 oktober wordt in Laren bij Restaurant Stegeman in Laren het evenement ‘First Mates’ georganiseerd. Dit is gebaseerd op het dating­programma First Dates dat wordt uitgezonden op NPO. Hierbij gaan mensen die elkaar niet kennen met elkaar eten met als doel: het vinden van een partner. De mensen zijn bij elkaar gezet op basis van één of meer overeen­komsten. 
Dit lokale First Mates-initiatief heeft meer mogelijk­heden dan het goed bekeken inter­nationale televisie­programma: Naast een etentje met een mogelijke toekomstige partner kan het ook het begin zijn van een nieuwe vriend­schappelijke relatie.

Hoe werkt het?
Deelnemers krijgen vooraf een aantal vragen over hun voorkeuren, bijvoorbeeld vrijetijds­besteding en wensen voor de date. Zij worden vervolgens gematched met iemand op basis van deze informatie en krijgen per e-mail te horen hoe laat het etentje bij Stegeman begint. 

Opgeven 
Opgeven kan t/m 8 oktober door een mail te sturen aan  of te bellen naar Michelle Stouten op 0573-297000 tijdens kantooruren.
Kosten zijn € 15,- per persoon voor een hoofd- en nagerecht en twee consumpties. 
Mensen die wel mee zouden willen doen maar dat om bepaalde reden niet kunnen, kunnen ook contact opnemen. Stichting Welzijn Lochem helpt u graag verder.

  

Locatie:
Laren


Locatie

Locatie:
Laren

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail