Lange titel:
Open huis De Elf Marken en expositie

Wanneer:
zaterdag 5 oktober 2019
Waar:
Tramstation

Omschrijving

EefdeGroet kleinDe Historische Vereniging De Elf Marken houdt op zaterdag 5 oktober een open huis in het Tram­station in Gorssel. De deuren staan van 10.30 tot 15.00 uur open. Een aantal bestuursleden en vrijwilligers van de vereniging is dan in het Tram­station aanwezig om tekst en uitleg te geven.

In de presentatieruimte wordt een film vertoond over oud-Eefde. Op deze film, die in de jaren zeventig door de heer Rood gemaakt is, ziet men de beleve­nissen van een groot gezelschap bejaarden uit Eefde. Voor het vervoer waren vier GTW-­bussen nodig, waarmee een aantal toeristische attracties in de omgeving bezocht werden. 
Daarnaast is in de expositieruimte van het Tramstation nog tot 31 oktober een expositie te zien van werk van keramiste Els Bottema uit Eefde en de Zutphense vilt­kunstenares Miriam Verbeek. Op 5 oktober zijn beide kunstenaars in het Tramstation aanwezig om hun werk toe te lichten en vragen te beantwoorden.
De expositie is, behalve op de open dag ook te zien tijdens de reguliere openings­tijden van het Tramstation. Dankzij de glazen omhulling van het Tramstation kan door passanten ook buiten de openingstijden een indruk van deze kunst­werken verkregen worden. 

Openingstijden Tramstation
Dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur.
Donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.
Zaterdag 5 oktober 2019 open dag van 10.30 tot 15.00 uur.

Locatie:
Tramstation


Locatie

Tramstation
Locatie:
Tramstation

Omschrijving

Tramstation, Van der Capellenlaan 4, 7213 AG Gorssel
Het Tramstation ('tramhuisje') is in gebruik als werk- en
archiefruimte van de Historische Vereniging De Elf Marken
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail