Lange titel:
Workshop Yoga en de overgang

Wanneer:
zaterdag 12 oktober 2019
Waar:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Zaterdag 12 oktober is er een workshop 'Yoga en de Overgang' in studio Yoin. Deze leuke en interessante workshop wordt gegeven door yogadocent Ellen de Vries samen met verpleegkundig overgangsconsulent Miek Hidding en orthomoleculair diëtist Sabine van de Biezenbos van praktijk Metabolic Balance in Eefde. 

Yoin logoBehalve de opvliegers kan een vrouw in de overgangs­periode ook andere klachten onder­vinden, zoals paniek­aanvallen, huil­buien, woede­uitbarstingen, concentratie­problemen, vergeet­achtig­heid, gewichts­toename, lusteloos­heid, hoofdpijn, spier-of gewrichts­pijn, gejaagd­heid, stress, nacht­zweten, depressieve gevoelens, slapeloos­heid en jezelf niet meer herkennen. Deze klachten kunnen al aanwezig zijn voordat de menstruatie­cyclus veranderd.
De hoeveelheid vrouwelijke hormonen schommelt voortdurend en je gevoelens 'wieberen' mee.
Goed nieuws: met hormoon­yoga kun je die flow sturen en je hormonen in balans te houden.
Tijdens deze workshop zal in een compacte presentatie de overgangs­consulent vertellen hoe dat nu zit met de overgang en de voedings­deskundige legt uit wat het belang van goede en gezonde voeding is. Daarna neemt Ellen je mee voor een inspirerende yogales.

De workshop is toegankelijk voor bekenden en onbekenden van Yoin. Informatie inwinnen of aanmelden kan via  of  . Er is plek voor maximaal 16 mensen. Vanaf 9.15 uur inloop met een kopje thee, de workshop start om 09.30 en duurt tot 11.00 uur. Kosten €15,- en is inclusief thee met lekkers.

Website Yoin

 

Locatie:
‘t Trefpunt


Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail