Lange titel:
Workshop Fondsenwerving

Wanneer:
woensdag 6 november 2019
Waar:
De Brink

Omschrijving

­­Collectebus kleinWorkshop FondsenwervingDe vrijwilligerscentrale, onderdeel van Stichting Welzijn Lochem, biedt (gratis) works­hops en trainingen aan voor vrijwilligers die actief zijn binnen organisaties en verenigingen. Inleiders stellen hun kennis en kunde gratis beschik­baar. Ineke Dost uit Gorssel verzorgt op 6 november een workshop ‘Fondsen­werving’.
Veel organisaties zijn op zoek naar geldschieters. Veel maatschappelijke organisaties of verenigingen zijn afhankelijk van donaties, sponsoren en andere fondsen. In deze inter­actieve workshop over fondsen­werving leert Ineke Dost je hoe je subsidies bij een fonds aanvraagt en hoe je donateurs en sponsors werft. Ook leer je waar een project­aanvraag aan moet voldoen. Vanuit je eigen organisatie ga je concreet aan de slag om een fondsen­wervings­traject te starten. Het gaat niet alleen om geld alleen, maar ook over passie en contacten maken.
De workshop wordt gegeven in samenwerking met de Sportraad Lochem en is op woensdag 6 november van 19.30 tot 21.30 uur in De Brink in Gorssel. Deelname is gratis.


Inschrijven

 

Locatie:
De Brink


Locatie

De Brink
Locatie:
De Brink

Omschrijving

De Brink is het bijgebouw van de kerk in Gorssel
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail