Lange titel:
Netwerken op de Lochemse Ondernemersavond

Wanneer:
donderdag 21 november 2019
Waar:
Laren

Omschrijving

Donderdag 21 november van 19.00 tot 22.30 uur is in Witkamp Laren de jaarlijkse Lochemse Ondernemers­avond. Deze bijeenkomst wordt voor de zesde keer georganiseerd door en voor Lochemse ondernemers. Jan van Setten is deze keer de hoofdgast. Hij zal op inspirerende en humorvolle wijze laten zien dat het leven als ondernemer verwarrend eenvoudig is.

Hoe jaag je klanten weg?
Ondernemersavond FBTeruggaan naar de eenvoud en nadenken over hoe je klanten wegjaagt. Dit zijn enkele thema’s die tijdens het optreden van Jan van Setten zeker aan bod zullen komen. Met zijn humor en relativerings­vermogen krijgt hij menig zaal plat. Wethouder Eric-Jan de Haan (Economie) leidt de avond in. “Ik ben er trots op dat gemeente en bedrijfs­leven er weer in zijn geslaagd om samen de Lochemse Ondernemers­avond mogelijk te maken. Het is een laag­drempelige manier om elkaar te ontmoeten. Ik nodig dan ook iedereen van harte uit om te komen. Juist omdat er door het jaar heen zelden een moment is waarop zoveel ondernemers tegelijkertijd bij elkaar zijn. Dat maakt de Lochemse Ondernemers­avond uniek.”

Organisatie
De acht Lochemse ondernemers­verenigingen, twee netwerkclubs, de Industriële Kring Lochem en de gemeente maken de Lochemse Ondernemers­avond financieel mogelijk. De organisatie is in handen van enkele ondernemers die samen het programma voorbereiden. Namens de organisatie is ondernemer Ronnie Degen, directeur van de Feestfabriek, deze avond spreekstal­meester.

Programma en aanmelden
Ga voor compleet programma en aanmelden naar de hieronder gelinkte website.
De entree is gratis voor leden van de ondernemers­verenigingen en netwerk­clubs. Hun vereniging of club betaalt hiervoor een bijdrage. Ook ondernemers die geen lid zijn van een vereniging of club zijn welkom. Zij betalen € 10 toegang.
Locatie: Witkamp, Dorpsstraat 8, 7245 AK Laren
  

   

Locatie:
Laren


Locatie

Locatie:
Laren

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail