Lange titel:
Winterbenefietconcert Muzehof

Wanneer:
dinsdag 17 december 2019
Waar:
Kerk

Omschrijving

MuzehofBenefiet2019 kleinFlyer Stichting SpoenkLeerlingen en docenten van Muzehof, Dansschool More MoveZ en het Muze­collectief treden op in de kerk in Gorssel, met speciale gast het ‘Zutphen Zingt Werelds Koor’. Te horen zijn allerlei sfeer­volle muziek­stukken in winters thema met een enkele knipoog naar Kerst. Er treden ensembles op met muzikanten van alle leeftijden zoals in ‘Big Band regio Zutphen/Lochem’ (strijkers- en fluit­groepen. Ballet­leerlingen van dansschool More MoveZ brengen een klassieke choreografie op het podium samen met de Talenten­klas Muziek.
Het goede doel is dit jaar Stichting Spoenk. Deze Zutphense stichting zet zich in voor gezinnen met een gehandicapt of chronisch ziek kind. Spoenk regelt dat deze gezinnen ook mee kunnen doen aan activiteiten in hun omgeving.
De ontvangst met warme drankjes en midwinterhoorn­klanken is in de protestantse kerk vanaf 18.30 uur. Het optreden begint om 19.00 uur.
De presentatie is in handen van Zutphens stadsdichter Merel Hubatka.

Kaartverkoop vanaf 2 december bij de receptie van  Muzehof Zutphen en vlak voor aanvang in de kerk. Ze kosten € 5 per stuk en daarvan gaat € 2,50 naar een het goede doel. 

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail