Lange titel:
Workshop Wandelcoaching

Wanneer:
zaterdag 15 februari 2020

Omschrijving

Workshop WandelcoachingZaterdag 15 februari geeft Sander Heesen van Gezondheids­centrum van Bronkhorst een workshop Wandel­coaching. Terwijl je wandelt heb je het over de kwesties die je bezig houden. Door dit lopend te doen, kom je ook mentaal makkelijker in beweging. Tijdens deze workshop kun je ervaren wat wandel­coaching is en of het iets voor je is. “Enkele voorbeelden wanneer wandel­coaching zinnig kan zijn is wanneer je je afvraagt of je nog op het goede spoor zit bij de dingen die je doet, wanneer je vast loopt op het werk, of wanneer je behoefte hebt aan meer rust en ruimte” aldus Sander.

Sander is een door de ST!R gekwalificeerde coach met ervaring in zowel het bedrijfs­leven als daarbuiten. Sander is gespecialiseerd in coaching in de buitenlucht en erg enthousiast over de meer­waarde daarvan. Om anderen hiermee kennis te laten maken is er nu dus de workshop.

De workshop is van 9.30 tot 11.00 uur en kost € 20,- per persoon. Er is plek voor 6 – 8 deelnemers. Het vertrekpunt is de parkeerplaats van De Zevensprong in Joppe (Dortherdijk 6). Aanmelden kan via of telefonisch op 0575 – 494 588

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail