Lange titel:
Blues en rock van Stepping Stone 1978

Wanneer:
zaterdag 15 februari 2020
Waar:
De Hoek

Omschrijving

SteppingStoneStepping Stone heeft een nieuw logo, klaar voor het nieuwe decenniumNa twee jaar is Stepping Stone 1978 weer terug voor een optreden in Eetcafé de Hoek in Gorssel.
De band, met Rob Meijer op basgitaar, Dick Zuurveen op gitaar en zang en Hans Meijer op de drums, gaat een stevige thuis­wedstrijd aan met blues en rock.

In de afgelopen periode heeft de band veel opgetreden in binnen- en buitenland.  
- Maart 2019 was de band de basis van de All Star Music Event in Aalten. Samen met artiesten als Jody Pijper, Claudia Cane uit Duitsland, zij was support act van AC/DC en Jan Dumee van Focus, maakten zij het benefiet­­concert tot een groot succes.
- Bij AFM in Aalten was Stepping Stone te gast in de radio-uitzending. Live werd Malted milk gespeeld.
- Een begrip in Salland en omgeving is het festival Rockin All over Den Nul, zowel in de eerste als de vierde editie heeft de band daar op het podium gestaan.
- Verder kwam je de band in diverse kroegen en op pleinen tegen.

Het jaar 2020 is een bijzonder jaar voor Stepping Stone 1978 met het uitkomen van het eigen album 'Long Lost Friends'. In het voorjaar zal het zowel Vinyl, CD en Spotify te beluisteren zijn. Het album staat in teken van de gebeurtenissen van de afgelopen decennia, de nummers zijn geschreven en geproduceerd door Dick Zuurveen van Stepping Stone 1978.

 

Locatie:
De Hoek


Locatie

De Hoek
Locatie:
De Hoek

Omschrijving

Eetcafé De Hoek, Joppelaan 5, 7213 AA Gorssel
Website 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail