Lange titel:
Informatieavond accommodaties: gebruikers zwembad De Boskoele

Wanneer:
donderdag 27 februari 2020
Waar:
‘t Trefpunt

Omschrijving

AcccovariatiesKL kleinDe werkgroep Gorsselse Accommodaties (GA!) organiseert in februari 2020 informatie­avonden om de inwoners van Gorssel te informeren over de drie gekozen varianten voor het behoud van accommodaties, voorzieningen en onder­wijs in Gorssel. 
Er zijn informatieavonden voor de Vullerschool, de Protestantse Gemeente, de Dorps­raad, ’t Trefpunt, VV Gorssel, LTC Gorssel, zwembad De Bo­skoele, ondernemers die gebruik maken van ’t Trefpunt en ondernemers­vereniging Gorssel Buiten­gewoon. Op 5 februari is de Vullerschool aan de beurt, op 11 februari de Dorp­sraad, op 12 februari is er een bijeenkomst voor de maatschappe­lijke gebruikers van ’t Trefpunt, op 13 februari bij VV Gorssel, op 18 februari bij LTC Gorssel, op 27 februari voor De Boskoele en op nader te bepalen data kunnen onder­nemers die gebruik maken van ’t Trefpunt en de ondernemers­vereniging Gorssel Buitengewoon bijeenkomsten bijwonen. Er is bij alle bijeenkomsten gekozen voor eenzelfde opzet en begeleiding. 
Tijdstip: 19.30 - 21.00 uur in 't Trefpunt.
Niet direct betrokkenen (niet-leden) kunnen aan­sluiten bij alle verschillende informatie­avonden. 
De uitkomsten van de avonden wegen mee bij de besluitvorming van college en raad. I.v.m. de organisatie van de bijeenkomsten is aanmelding gewenst via .

 

Locatie:
‘t Trefpunt


Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail