Lange titel:
Galerie Stijl: opening nieuwe expositie

Wanneer:
zondag 8 maart 2020
Waar:
Galerie Stijl

Omschrijving

HorstKunst kleinGerard van der HorstBij Galerie Stijl is zondagmiddag 8 maart om 15.00 uur de opening van een nieuwe tentoon­stelling met werk van Beatrice van der Meer, Gerard van der Horst en Carl Möller. 

Beatrice van der Meer exposeert panelen en objecten van kunststof. Licht, kleur en ritme, vormen de basis voor haar werk. O.a. plexi­glas, waar het licht doorheen valt, zorgt ervoor dat de kunst­werken een sprankelend effect krijgen. 

MöllerKunst kleinCarl MöllerGerard van der Horst maakt tekeningen in inkt en gouache waarin ontwerp en uit­voering even belangrijk zijn. Hij werkt in series, hoewel elke tekening een zelfstandig moment is, met de pijl als beeld­element dat beweging en transfor­matie teweeg brengt. Hij ontwikkelt een eigen beeld­taal die betekenissen uit bij voor­beeld  spiritualiteit, archi­tectuur en eigentijdse muziek, in zich op kan nemen.    
Carl Möller maakt beelden van staal. Hij is architect, met een passie voor werken met staal als een vrije vorm van expressie. 
De kunstenaars lichten op 8 maart hun werk toe. De expositie is te zien tot en met 20 april 2020. 

Galerie Stijl
De galerie toont hedendaagse abstracte kunst met een voorkeur voor geometrisch werk. Het galerieterrein van bijna 6.000 m2 bestaat uit een expositieruimte, diverse kunstgebouwtjes, een beelden­galerij, een beeldentuin en een nieuw museumpaviljoen voor de Stichting Stijl Foundation.
Galerie Stijl is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 6,50. Tijdens de opening op 8 maart 2020 is de toegang gratis.

 

Locatie:
Galerie Stijl


Locatie

Galerie Stijl
Locatie:
Galerie Stijl

Omschrijving

Exposities van hedendaagse kunst, beeldentuin
Zutphenseweg 132, 7211 EG Eefde
Telefoon: 0575 474 280 
Locatie op Google Maps
Website 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail