Lange titel:
Informatiemiddag Zelfoogst bij De Veldhof

Wanneer:
zaterdag 2 mei 2020
Waar:
Tuinderij de Veldhof

Omschrijving

VeldhofOogst kleinZelfoogst op De VeldhofGroenten oogsten wanneer het jou uitkomt. Vers, lokaal en op natuurlijke wijze geteeld. Dat kan weer vanaf 6 mei 2020 op tuin­derij De Veld­hof in Joppe. De tuin is dit jaar volledig over­geschakeld op zelfoogst.
Waar je eerder nog een wekelijks pakket kon bestellen met door de tuinder gekozen groenten, kan iedereen nu van mei tot en met novem­ber wekelijks zelf de tuin in om naar eigen wens te oogsten. Dat kan in de vorm van een abonne­ment, maar ook op losse basis. Met een abonne­ment haal je elke week je groente uit de tuin. Op losse basis kies je per keer de groenten en betaal je via inter­net.
Behalve groenten zijn er  ook verse kruiden en zo nu en dan fruit, zoals fram­bozen, aard­beien en rabarber. In de zomermaanden zijn er snij­bloemen.

Voor mensen die meer willen weten over het oogsten is er op zaterdag 2 mei een informatie­middag. Dan legt tuinder Valérie het principe van het zelfoogsten uit en laat ze zien hoe de diverse soorten groenten geoogst kunnen worden. Belang­stellenden zijn welkom tussen 14.00 en 17.00 uur op de tuinderij op de hoek van de Veldhof­straat en de Marsweg in Joppe.
In verband met corona graag van te voren aanmelden via e-mail: .

Locatie:
Tuinderij de Veldhof


Locatie

Tuinderij de Veldhof
Locatie:
Tuinderij de Veldhof

Omschrijving

Hoek Veldhofstraat/Marsweg
Vanuit Gorssel de Veldhofstraat nemen.
De tuinderij zit net over het spoor rechts.
Locatie op Google Maps

  
  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail