Lange titel:
Verkoop van planten uit de alpinetuin van Annie en Ap Peppelenbos

Wanneer:
vrijdag 5 juni 2020 t/m zondag 7 juni 2020

Omschrijving

rhodohypoxisRhodohypoxisAnders dan voorgaande jaren heeft de alpinetuin ‘Lewisia and Rhodohypoxis World’ van Annie en Ap Peppelenbos dit jaar geen open tuindagen. Wel kunnen inwoners dit weekend plantjes uit de tuin kopen. De Buurtvereniging Plein 9 organiseert een plantenverkoop in de speeltuin aan het Acaciaplein. De opbrengst komt ten goede aan de buurt­vereniging voor het opknappen van de speeltuin. De planten worden beschikbaar gesteld door Ap en Annie Peppelenbos.

U bent welkom op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juni, steeds van 10.30 tot 16.00 uur. De verkoop vindt plaats in de speeltuin. De Alpinetuin blijft gesloten.

Rhodohypoxis is een prachtig bolgewas dat nu volop bloeit. Heel mooi in pot op het terras of op de tuintafel. Ook in de tuin op een zonnige vochtige plek doet de plant het prima.
Delosperma, ook wel ijsbloem genoemd, is een prachtige plant in vele kleuren. Kan in de volle zon op een droge plaats en bloeit erg lang. Er zullen ook nog andere planten zijn, zoals mini hosta’s.

Zie ook de website van de alpinetuin: www.lewisiatuin.nl 

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail