Lange titel:
Concert van Duo Clazzi

Wanneer:
zondag 27 september 2020
Waar:
Kerk

Omschrijving

'Koffieconcerten Epse' organiseert al enkele jaren een reeks concerten op zondagochtend in het kerkje van Epse. Dit gezellige kerkje is te klein voor de corona­maatregelen en daarom is men nu uitgeweken naar de kerk van Gorssel. Daar is volop ruimte om het publiek met voldoende afstand te ontvangen. De Gorsselse kerk wordt zondag­ochtenden gebruikt voor diensten, zodat de concerten 's middags zijn, aanvang 15.00 uur. 

Clazzi credits Isabelle Renate la Poutré kleinDuo Clazzi - Foto Isabelle Renate la PoutréZondag 27 september wordt het seizoen geopend met het Duo Clazzi. Het jonge, dynamische duo bestaate uit accordeonist Dirk Overbeek en cellist Job Huiskamp. Ze brengen muziek die niet aan stijl gebonden, maar altijd stijlvol is.
Zowel Dirk als Job hebben hun wortels in de klassieke muziek, maar zijn daarnaast ook actief in de pop, jazz en theaterwereld. Deze veelzijdigheid is terug te vinden in hun repertoire. Klassieke werken, tango’s, jazz-standards en eigen composities, alles kan voorbijkomen. Met veel ruimte voor eigen interpretatie en improvisatie is elk concert weer verrassend.

Clazzi heeft in november 2019 de aanmoedigings­prijs gewonnen op het Prinses Christina Jazzconcours in het Bimhuis te Amsterdam. Daarnaast zijn zowel Job als Dirk ook laureaten van het klassieke Prinses Christina Concours.

Reserveren:
Stuur een email naar:  
en vermeld daarin uw naam, de datum van het concert, met hoeveel personen u komt,
of deze personen uit één huishouden komen.
Contante betaling vindt plaats bij de ingang van de kerk op de dag zelf.
Graag met gepast geld.
 


 

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail