Lange titel:
Concert van harpiste Marjan de Haer

Wanneer:
zondag 22 november 2020
Waar:
Kerk

Omschrijving

'Koffieconcerten Epse' organiseert al enkele jaren een reeks concerten op zondagochtend in het kerkje van Epse. Dit gezellige kerkje is te klein voor de corona­maatregelen en daarom is men nu uitgeweken naar de kerk van Gorssel. Daar is volop ruimte om maximaal 30 personen met voldoende afstand te ontvangen. 

Zondag 22 november zijn er twee identieke concerten van harpiste Marjan de Haer na elkaar, om 13.00 uur en om 15.00 uur. Reserveren is verplicht.

MarjanDeHaerHet is een concert met harpmuziek uit de “gouden” periode voor de harp: 1750 – 1820 Parijs. Met de komst van Marie-Antoinette in Parijs werd de harp zeer populair. Vele harpvirtuozen en componisten trokken naar Parijs vanuit Berlijn, Straatsburg, Salzburg en Praag. Er werden toen rijkversierde en verfijnde harpen gebouwd.
Marjan de Haer zal vertellen over de bijzondere harp, de enkelvoudige pedaalharp uit de 18e eeuw en verschillende bijzondere levensverhalen van componisten vertellen aan de hand van werken van o.a. W.A. Mozart, J.L. Dussek,J.B. Krumholz, Ph.J. Meijer, M.P. Dalvimare en J.Chr. Bach

Reserveren:
Stuur een email naar en vermeld daarin uw naam, telefoonnummer, de datum van het concert, met hoeveel personen u komt,
of deze personen uit één huishouden komen.
Contante betaling van € 10,- per plaats vindt plaats bij de ingang van de kerk op de dag zelf.
Graag met gepast geld.
 

 

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail