Lange titel:
Goederen brengen bij de kerk voor de Voedselbank

Wanneer:
zaterdag 7 november 2020
Waar:
Kerk

Omschrijving

VoedselbankZutphenVoedselbank ZutphenDoor de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse wordt jaarlijks begin november aandacht besteed aan Dankdag. Dit gebeurt door het inzamelen van producten, die geschonken worden aan de Voedselbank in Zutphen. Ook sommige inwoners van Gorssel en Epse zijn aangewezen op de Voedselbank in Zutphen. Door de coronapandemie hebben de voedselbanken te maken met een teruglopend aanbod van producten, terwijl er juist meer mensen een beroep doen op de Voedselbank.

Zaterdag 7 november van 11.00 tot 12.00 uur kunt u producten inleveren bij zowel de kerk in Gorssel als Epse. Het gaat hierbij om houdbare etens­waren, conserven, fruit, rijst, pasta, noten of aardappelen, maar ook margarine, pannen­koek­meel, was- of schoon­­maak­­middelen e.d.  

Van 23 oktober tot 6 november is er ook een actie bij de Jumbo. Mensen kunnen dan extra producten kopen en die (na de kassa) achterlaten voor de Voedselbank. 

Er wordt voor gezorgd, dat alle producten na het weekend bezorgd worden bij de Voedselbank in Zutphen. Voor vragen over deze actie kunt u een e-mail sturen naar  

 

Locatie:
Kerk


Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Twitter Stuur een link van deze pagina per e-mail