Repair Café Gorssel uitgebreid met computerhulp

Het Repair Café Gorssel, iedere laatste maandagochtend van de maand in De Borkel, is uitgebreid met een computerexpert. U kunt er nu terecht voor de meest uiteenlopende klusjes, van naaiwerk tot haperende lampen, van kapotte stekkers tot weigerende apparaten, van loszittende knoopjes tot een vastgelopen computer.

Het Repair Café is een initiatief van De Borkel Sutfene. De  feestelijke eerste bijeenkomst was op maandag 24 april j.l. en er is volop belangstelling voor. De herstelwerkzaamheden worden verricht door handige vrijwilligers. Reparaties zijn dan ook gratis, tenzij er speciaal iets voor moet worden gekocht. Een vrije gift wordt gewaardeerd.

Weggooien is zonde
handige damesLampen die het niet meer doen zijn vaak goed te repareren. Snoeren of stekkers van huishoudelijke apparaten kunnen kapot zijn. Apparaten openen, schoonmaken en smeren kan wonderen verrichten. De Borkel heeft een naaimachine waar handige dames verstelwerk op kunnen doen. Losse zoomen en knopen vastzetten is ook geen probleem. Zo krijgen spullen weer een tweede leven.
Duurzaamheid, mensen helpen en gezelligheid in De Borkel gaan zo hand in hand.

Computerproblemen
handige mannenVanaf a.s. maandag is er ook een computerdeskundige verbonden aan het Repair Café. Hij kan u helpen met gebruikersproblemen. Bijvoorbeeld met een trage computer die misschien opgeschoond moet worden. Hij kan u laten zien hoe een appje op een i-pad of telefoon wordt gezet, of hoe u foto’s van de telefoon op de computer kunt zetten. Het gaat dan zowel over computers, tablets als smartphones, en Apple, Windows of Android. Computers die echt kapot zijn kan deze deskundige  niet repareren.

Het Repair Café is iedere laatste maandag van de maand van 9.30 tot 12.00 uur in De Borkel.
Iedereen uit Gorssel (en omgeving) is welkom.
  

Redactie Gorssel.nl
22 juni 2017

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail