Geslaagde Open Dag LTC Gorssel

Gepost in Nieuws

Afgelopen zaterdag 22 maart hield de LTC Gorssel weer haar jaarlijkse Open Dag. Deze dag was bedoeld voor belangstellenden om kennis te maken met de Gorsselse tennisvereniging. De vlag wapperde vrolijk in de wind boven het tennispark en stond symbool voor de hele dag. Er werden bijna veertig nieuwe leden ingeschreven.

Programma
TennisOpenDagFemke22-3-14 8Kinderen krijgen tennisles op de nieuwe baan van LTC Gorssel.De organisatie van de Open Dag was in handen van de dames Rieke, Nicolette, Heleen en Jackie. Zowel voor de toekomstige jeugdleden als voor de seniorleden had de vereniging een leuk programma in elkaar gezet.
De trainers van tennisschool ProTe-in, Joey en Guido, oefenden met de jeugd een balvaardigheidspel. Er waren een tiental jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot 12 jaar die hier enthousiast aan mee deden. Allereerst moesten ze met de bal op het racket lopen zonder dat deze eraf viel, daarna werden er wat slagoefeningen gedaan en toen dat eenmaal lukte, mochten ze een opgegooide bal wegmeppen. En dit alles onder het toeziend oog en het hevige geklepper van het ooievaarsechtpaar dat bezit heeft genomen van de paal naast de baan. Zowel de trainers als de jeugd hadden er zichtbaar plezier in.
Aan de senioren werd de gelegenheid geboden om deel te nemen aan de husselpartijen met leden van de club.

Nieuwe leden
Zo werd er de hele middag voluit getennist, op een kleine onderbreking na wegens een regenbui. Door deze regenbui werd het in de kantine behoorlijk druk en kon men met de nieuwe leden gezellig een babbeltje maken. Rietje van de ledenadministratie mocht deze dag een kleine veertig leden inschrijven. Dit is een goede start voor het nieuwe seizoen van de club, want de laatste jaren was het ledenaantal wat teruggelopen. De nieuwe leden werden op de hoogte gesteld van het reilen en zeilen van de club en kregen allen ook nuttige informatie mee.

Opgeknapt
TennisOpenDagFemke22-3-14 19De Gorsselse tennisvereniging heeft de laatste tijd niet stil gezeten. Zo zijn er twee gravelvelden vervangen door kunstgras en zijn de twee overgebleven gravelbanen opgeknapt. Er is ook nieuwe led-verlichting boven de vier nieuwe banen geplaatst, waardoor er ’s avonds volop doorgetennist kan worden. Het hekwerk rondom de nieuwe banen is vervangen en het park ligt er weer prachtig bij. De officiële feestelijke opening van deze nieuwe banen vindt later in het seizoen plaats.

De nieuwe voorzitter San Bruins van de LTC had Janneke Verwoert van KNLTB Gld. uitgenodigd om kennis te maken met het bestuur en de club. Janneke was vol lof over deze dag. San Bruins bedankte de organisatie voor het aantrekkelijke programma en voor de hartelijke ontvangst van de nieuwe leden.
De organisatie van deze Open Dag was in handen van de dames Rieke, Nicolette, Heleen en Jackie. Zij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag.
  

  
Gorssel.nl
23 maart 2014

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail