Volleybal Heren 1 en Dames 2 kampioen

Gepost in Nieuws

Afgelopen week zijn er maar liefst twee teams van Sportclub Gorssel afdeling Volleybal kampioen geworden, de recreantenteams Dames 2 en Heren 1. 


    KampioenDames2maart2014-001

    KampioenHeren1maart2014-325

Dames 2
Dames 2 speelde woensdagavond 26 maart jl. een thuiswedstrijd tegen Dames 7 uit Epse, een heuse derby dus. De eerste set ging vrij gemakkelijk naar de dames uit Gorssel, maar in set twee en drie vochten de dames uit Epse terug. Gorssel bleek echter toch te sterk en won uiteindelijk met 3-0. Setstanden 25-12, 25-22, 25-22. Daarmee kwamen de dames acht punten los te staan van de nummer twee, Dames 2 van Vios Eefde, en werden dus overtuigend kampioen in poule IJsselstreek van regio Oost.

Heren 1
Heren 1 werd afgelopen vrijdag 28 maart kampioen. Zij speelden een uitwedstrijd tegen Heren 1 recreanten van VV Nieuw Heeten in Nieuw Heeten. Het beloofde een spannende pot te worden, want Nieuw Heeten stond derde in de poule. De heren van Gorssel lieten zich echter niet van de wijs brengen en pakten, net als de dames, drie sets. Dat was genoeg om de nummer twee, Heren 3 van Volleybel Voorst, voor te blijven en het kampioenschap in poule IJsselstreek van regio Oost te verzilveren. Setstanden: 22-25, 15-25, 21-25.

Uiteraard hebben beide teams naderhand even goed feest gevierd. Het bestuur van Sportclub Gorssel afdeling Volleybal wil de Dames 2 en Heren 1 nogmaals van harte feliciteren met deze fantastische prestaties!!! 


Gorssel, 1 april 2014

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail