Doorstart van de Blokkentoren door Hetkindercentrum.nl

Gepost in Nieuws

KindercentrumLogoTransDe overname is per 1 april een feit. De maand april wordt gebruikt om de nieuwe vestigingen waarvan er een aantal tijdelijk gesloten zijn geweest onder de nieuwe naam op te starten.
Er waren meerdere gegadigden voor de overname legt curator de heer Looyen uit. “Hetkindercentrum.nl was een van de weinige partijen die alle locaties wilde overnemen. Daarnaast is het een gerenommeerde organisatie met 48 locaties verdeeld over Apeldoorn, Voorst en Hengelo. Het feit dat zij in de huidige tijd weten te groeien, geeft mij alle vertrouwen in de capaciteiten van Hetkindercentrum.nl.”

Villa Veldhof en de Veldmuis
BlokkentorenDe Gorsselse vestiging aan de Veldhofstraat (tegenover de Vullerschool) is tijdens het faillisssement van De Blokkentoren gewoon open geweest. Of dat ook zou blijven was natuurlijk onzeker, maar daar is nu gelukkig duidelijkheid over. De vaste leidsters in Gorssel kunnen blijven. De Gorsselse vestiging biedt kinderopvang voor alle leeftijdsgroepen onder de naam ‘Villa Veldhof’ en heeft een peuterspeelgroep ‘De Veldmuis’.

www.hetkindercentrum.nl
Telefoon van de Gorsselse vestiging: 0575-525100


Gorssel.nl
2 april 2014

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail