Kunstexpositie en nieuwe lessen bij Atelier ZoGemaakt

Gepost in Nieuws

Kinderatelier ZoGemaakt van Maaike ter Harmsel sluit de eerste serie lessen af met een expositie van de prachtige kunstwerken die de jonge kunstenaars hebben gemaakt. Vanaf vrijdag 9 mei starten er weer nieuwe series lessen voor kinderen van groep 3 tot en met 8.

ZoGemaaktMaskerDe afgelopen zes weken hebben kunstenaars van 6 t/m 11 jaar hard gewerkt in het atelier van ZoGemaakt. De kinderen hebben prachtige kunstwerken gemaakt. Zo zijn er bijzondere portretten gemaakt, potjes vol met kriebelbeesten, kunstzinnige dierenkoppen, maskers en nog veel meer moois! Met al deze creativiteit mag natuurlijk gepronkt worden! Daarom zal er zaterdag 19 april vanaf 15.00 uur een spetterende expositie plaatsvinden in het atelier van ZoGemaakt aan de Molenweg 58.

Expositie
Tijdens de expositie krijgen zowel de kunstwerken als de kunstenaars en kunstenaressen de aandacht die ze verdienen. “Samen met alle betrokkenen en belangstellenden gaan we de kunstwerken niet alleen goed bewonderen, we gaan ook actief aan de slag!”, aldus Maaike ter Harmsel van Kinderatelier ZoGemaakt. “Bent u ook enthousiast en nieuwsgierig geworden? Ik nodig u van harte uit om dit spektakel mee te maken.”

Nieuwe lessen
De kunstexpositie is een mooie afsluiting van een serie kunstlessen, maar betekent ook een nieuwe start. Vanaf vrijdag 9 mei begint er namelijk weer een nieuwe serie van zes kunstlessen. Kinderen die ook graag willen leren tekenen, schilderen, werken met klei, piepschuim en nog veell meer zijn van harte welkom. In zes lessen leren ze 'kijken' en 'natekenen', maar gaan ze ook 'dingen verzinnen', en 'fantasie' en 'creativiteit' gebruiken.

ZoGemaaktMaaikeEr zijn drie groepen voor kinderen van groep 3 t/m 8. De kinderen van groep 3 en 4 kunnen al om 14.00 uur terecht, de volgende twee groepen starten om 15.30 en 17.00 uur. De lesdata zijn: 9, 16, 23 mei, 6, 13 en 27 juni 2014. Kosten bedragen € 36,- voor een serie van zes kunstlessen. De ateliers zitten snel vol, maar niet getreurd als er geen plek meer is. In het nieuwe schooljaar gaat het atelier ZoGemaakt gewoon door met het geven van kunstlessen.


Atelier ZoGemaakt
Maaike ter Harmsel
Molenweg 58, Gorssel
Email: of bel 06-22119663
www.zogemaakt.com


Gorssel, 6 april 2014

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail