Zorgtuin ontvangt cheque voor kindermoestuin

Gepost in Nieuws

Verrassing
De feestelijke uitreiking was een onverwachte, maar welkome verrassing voor Evelien van Dort, voorzitter van de Stichting Munira die de Zorgtuin beheert en voor vrijwilligster Monique IJsseldijk, die het project begeleidt.

nsgk steunt_kindermoestinproject_zorgtuin_gorsselHenk van Dort: “Ons motto is ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Ook nu is dit weer het geval. De Zorgtuin is er voor jong en oud, weerbaar en kwetsbaar. Giften en sponsoren moeten dit mede mogelijk maken. De Zorgtuin biedt geen vermaak of horeca en is dus geheel afhankelijk van goede gevers en vrijwilligers. Met het realiseren van deze opzet gaat een wens in vervulling: het moestuinproject zal dit voorjaar van start gaan”.

‘Vanzelfsprekend Samen’
De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind
 (NSGK) zet zich in voor kinderen en jongeren met een handicap. De Stichting verstrekt bijdragen aan organisaties die zich inzetten voor kinderen en jongeren met een handicap in Nederland tot 30 jaar. 

Sinds 1 januari 2014 komen uitsluitend projecten in aanmerking die een duurzame bijdrage leveren aan een samenleving waarin ‘samen leven’ vanzelfsprekend is. Projecten moeten ten goede komen aan kinderen en jongeren met en zonder handicap gezamenlijk. De kindermoestuin voor kinderen met en zonder beperking in de Zorgtuin past dus uitstekend in deze doelstelling.

Website


Gorssel.nl
9 april 2014

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail