Veel activiteiten bij Eetcafé De Hoek

Gepost in Nieuws

Eetcafé De Hoek heeft een volle agenda voor haar gasten. Voetbalquiz, coverband Mr. Jingles, eieren gooien op eerste Paasdag en tent met bar en muziek bij het Paasvuur, de band Twisted met Koningsnacht en een grote feesttent op de Roskamweide met Koningsdag. In dit artikel leest u meer over deze activiteiten.

Voetbalquiz
Zaterdagavond 12 april a.s. wordt bij Eetcafé De Hoek uw voetbalkennis getest tijdens de Grandioze Voetbal Quiz, die georganiseerd wordt door Jitse Bos. Jitse Bos (1987) is journalist met ambitie te over. Sinds oktober 2013 is hij fulltime werkzaam op de redactie van NOS Studio Sport. Steekwoorden zijn: Passie voor sport, misdaad, muziek en cabaret. Aanvang 21.00 uur.

Mr Jingles
mr jingles-001 kleinOp 19 april komt de band Mr. Jingles naar Gorssel voor een optreden in De Hoek. Mr. Jingles is een allround coverband, opgericht in het jaar 2010. De band bestaat uit 5 ervaren muzikanten die met hun optredens al diverse kroegen, zalen en feesttenten op zijn kop hebben gezet. Mr. Jingles speelt voornamelijk bekende pop- en rockcovers. Het repertoire bevat zowel de zogenaamde “Golden Oldies” maar ook de nummers van nu ontbreken natuurlijk niet. Natuurlijk is er ook gedacht aan de Nederlandstalige feestnummers van bijvoorbeeld The Scene of Mooi Wark. Mr. Jingles weet van elk feest, of dit nu in een megatent of een klein bruin café is, een zeer geslaagde avond te maken waarbij het publiek zeker aan zijn trekken komt! Aanvang 21.00 uur.

Eiergooien en Paasvuur
Op zondag 20 april (Eerste Paasdag) wordt het traditionele Eiergooien weer georganiseerd op De Roskamweide. Aanvang 13.30 uur. ‘s Avond wordt om 20.30 uur het Paasvuur aangestoken aan de Dommerholtsweg en kan men genieten van muziek van Jacqueline Heijse.

Koningsnacht
DeHoekWijmavdWerf kleinOp 25 april is het tijd voor de Koningsnacht met muziek van Twisted. De rockcoverband Twisted speelt een breed repertoire, van “classic rock” tot actuele (Neder-) pop; voor elk wat wils dus!
“Muziek maken is een kwestie van plezier en als wij plezier hebben dan heeft ons publiek dat ook en vice versa!” Dat is het motto van de band Twisted! Aanvang 20.30 uur

Koningsdag
De eerste Koningsdag wordt gevierd op zaterdag 26 april in de feesttent op de Roskamweide. Aanvang 13.00 uur. ‘s Avonds wordt de muziek verzorgd door Wijma en van de Werf in De Hoek. Aanvang 20.00 uur.
 

U ziet, genoeg te beleven bij Eetcafé De Hoek
Joppelaan 5
Website


Gorssel, 9 april 2014

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail