Actueel aanbod huurwoningen IJsseldal Wonen

Gepost in Nieuws

Seniorenwoning
Seniorenwoning Ruiterweg 23Seniorenwoning Ruiterweg 23De seniorenwoning (slaapkamer beneden en een tweede slaapkamer boven) ligt aan de Ruiterweg 23 in Gorssel. De totale huurprijs bedraagt € 477,75 per maand. De minimumleeftijd is 55 jaar. Deze woning wordt aangeboden via loting.
Op deze woning kan gereageerd worden via www.woonkeus-stedendriehoek.nl (zoeken op Gorssel). De reactietermijn loopt tot en met donderdag 17 april 2014, 10.00 uur.

Loting
Tien procent van de aangeboden woningen bij Woonkeus Stedendriehoek wordt verloot onder zogenaamde spoedzoekers. Iedereen die meeloot voor deze woningen heeft gelijke kansen. Het maakt dus niet uit hoeveel punten men heeft opgebouwd. Belangrijk is om te weten dat als u door loting een woning krijgt toegewezen, u deze woning moet accepteren. Neemt u de woning niet, dan komt u de eerste zes maanden niet meer in aanmerking voor een huurwoning via Woonkeus Stedendriehoek.

Woonkeus Stedendriehoek


Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek.
Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.

IJsseldalLogoTransInformatie
Voor informatie, zie
IJsseldal Wonen en
Woonkeus Stedendriehoek.Gorssel
14 april 2014


 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail