Nieuw in Gorssel: ‘Korte Lijntjes’

Gepost in Nieuws

Wie er niet aan toe komt zijn website bij te houden, zijn klanten regelmatig van informatie te voorzien of hulp zoekt voor het organiseren van evenementen, kan sinds kort terecht bij Lisette Okx en haar onderneming ‘Korte Lijntjes’.

Snel, persoonlijk en doen 
Logo Okx klein Lisette Okx: “Korte lijntjes, daar ben ik voorstander van en daarom heb ik gekozen voor ‘Korte Lijntjes’ als naam voor mijn bedrijf”. Lisette, geboren in Zutphen en woonachtig in Gorssel heeft als motto: ‘Snel, persoonlijk en doen’. “Dat zijn mijn kernwaarden.”
Lisette rondde in 2012 een studie Communicatie op Hogeschool Windesheim in Zwolle af en is naast haar eigen onderneming werkzaam bij Ondernemers in Bedrijf. Daar is ze regiomanager en organiseert ze netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. 
 Okx kleinLisette Okx van 'Korte Lijntjes'‘Korte Lijntjes’ biedt ondersteuning bij het actueel houden van websites, het maken en versturen van nieuwsbrieven in de eigen huisstijl van de klant en het organiseren van evenementen (bijvoorbeeld symposia, werkbezoeken of een congres).


Korte Lijntjes 
06 12844624
 
www.kortelijntjes.nl


Gorssel, 6 april 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail