Tekeningen schakelstation beschikbaar

Gepost in Nieuws

Netbeheerder Liander bouwt een schakelstation aan de Groeneweg in Gorssel. Volgens netbeheerder Liander is het schakelstation nodig voor een stabiele elektriciteitsvoorziening in de toekomst. Het is een onderdeel van de verbinding tussen het onderstation in Zutphen en het bedrijventerrein A1 in Deventer. Het schakelstation wordt een meter verdiept aangelegd en landschappelijk ingepast.

Bouwwerkzaamheden gestart
Schakelstation 070418 kleinDe hekken ter voorbereiding van de bouw van het schakelstation zijn geplaatstInmiddels is men met de voorbereidingen begonnen. Binnenkort krijgen omwonenden en de Dorpsraad de gelegenheid toe te zien op de juiste uitvoering van de werkzaamheden, waarbij het vooral gaat om de verdiepte aanleg. Naar verwachting zijn in augustus 2018 de bouwwerkzaamheden afgerond. In het voorjaar van 2019 volgt de landschappelijke inrichting.

Tekeningen
Op 28 maart 2018 was door Liander een inloopbijeenkomst georganiseerd, waar informatie werd gegeven en tekeningen werden getoond. Liander stelde het informatiemateriaal beschikbaar, zodat bezoekers van Gorssel.nl er kennis van kunnen nemen. 


Redactie Gorssel.nl
9 april 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail