Presentatie concept Dorpsplan op 30 mei 2018

Gepost in Nieuws

De Vereniging Dorpsraad Gorssel houdt op 30 mei 2018 haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Naast de gebruikelijke verenigingstechnische zaken en een toelichting op de gang van zaken in 2017 en 2018 wordt ook het concept Dorpsplan Gorssel 2018-2023 gepresenteerd. 

Dorpsplan
Hoofdstr gekregen van De GidsGR kleinHet concept van het Dorpsplan is naar verwachting rond 23 mei 2018 klaar en wordt dan via de website van de Dorpsraad en via Gorssel.nl aan de inwoners van Gorssel beschikbaar gesteld.
Het plan wordt in de ledenvergadering van 30 mei 2018 toegelicht. Tijdens de ledenvergadering en gedurende enkele weken daarna kunnen de inwoners van Gorssel nog reageren op het concept. Daarna maakt de kerngroep DOP de definitieve versie van het plan. 

Extra ledenvergadering in september
DOPNatuur1 kleinTijdens een extra ledenvergadering op 5 september 2018 wordt het plan dan vastgesteld en aangeboden aan de gemeente. Die extra ledenvergadering zal ook de start zijn om met de aandachtspunten uit het nieuwe dorpsplan aan de slag te gaan, met een deels nieuw bestuur en met enthousiaste dorpsgenoten.

Iedereen welkom
Zoals gebruikelijk nodigt de Dorpsraad niet alleen haar leden uit voor de ledenvergadering van 30 mei, maar alle inwoners uit Gorssel. Die laatsten mogen gewoon meedoen met de vergadering en dus ook meepraten over het dorpsplan, maar over de verenigingszaken hebben ze geen stemrecht. Ook vertegenwoordigers van de gemeente (raad, wethouder, ambtenaren) zijn uitgenodigd. 
De 350 dorpsraadleden ontvangen komende week nog de formele uitnodiging en dan zijn ook de vergaderstukken op de website (www.dorpsraadgorssel.nl) te vinden.

De ledenvergadering van de Dorpsraad Gorssel vindt plaats op woensdag 30 mei 2018 in de protestantse kerk, Hoofdstraat 27 in Gorssel. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.


Gorssel, 10 mei 2018

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail