Kerngroep DOP: “Het zit er op!”

Gepost in Nieuws

Voor de Kerngroep DOP (Dorps­Ontwikkelings­Plan Gorssel 2018-2023) zit het werk erop. Op 5 september 2018 heeft de Kerngroep het dorpsplan aangeboden aan het bestuur van de Dorpsraad Gorssel. Het bestuur gaf het door aan de leden, overige dorpsgenoten en kernwethouder Bert Groot Wesseldijk. Voor dorp en Dorpsraad begint de klus nu pas echt, namelijk het uitvoeren van de plannen.

“We zullen het missen”
DOPleden kleinVoor de Kerngroep DOP zit het werk eropDe Kerngroep: “Een pak van ons hart. Maar wat zullen we het missen. De intense gesprekken met jan en alleman. De felle discussies met bestuurders en dorpsgenoten over belangrijke onderwerpen zoals het verkeer en de voorzieningen. De verhitte debatten binnen de kerngroep zelf, met toch elke keer weer een goede afloop, een schaterlach en zin in het vervolg. Er is niets méér inspirerend dan met elkaar aan een toekomst bouwen van het dorp waarbij we ons persoonlijk betrokken voelen. Omdat we er wonen en werken, leven en leren, opgroeien, ontspannen, elkaar ontmoeten en plannen maken. Wij blijven de ontwikkelingen met veel belangstelling volgen en waar nodig steken we uiteraard de handen met liefde weer uit de mouwen”. 
Ava van Baaren, Gerda Mulder, Sierk Plaat, Erma Prins, Linda Sanders en Willem Jan Struyck vormden samen de Kerngroep DOP. Zij bedanken een ieder nogmaals voor zijn of haar bijdrage en wensen het dorp Gorssel een mooie toekomst toe. 

Het Dorpsplan Gorssel 2018-2023 en de achterliggende informatie blijft voorlopig te raadplegen via www.gorssel.nl/dorpsplan. Correspondentie over het dorpsplan loopt via de secretaris van de dorpsraad, Pam van ‘t Hof: 
Het speciale, maar tijdelijke e-mailadres is inmiddels niet meer actief.


Gorssel, 25 september 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail