Nog meer moois onder één dak

Gepost in Nieuws

Mooi3 kleinDe kapsalon van AnnemarieGlühwein, warme chocolademelk en uiteraard bubbels ont­breken niet op het feestje bij Knip­kunst by Annemarie in Gorssel op zater­dag 15 december 2018.
Beauty Bubbles kleinEr is genoeg te vieren: Kni­kunst by Annemarie bestaat alweer ruim een jaar, huid­coach Roos Lagrené is twee maanden geleden bij Anne­marie ingetrokken en boven­dien is er vanaf 2 december 2018 nog meer moois onder één dak ... Het ‘beauty­aanbod’ is uitgebreid met de komst van nagel­styliste Alette Stegink. 

Alette Stegink
Mooi1 kleinDe ruimte van nagelstyliste AletteAlette Stegink, moeder van twee dochters en woonachtig in Gorssel, is in 2006 begon­nen met de opleiding voor allround nagel­styliste. Ze had enkele jaren een salon aan huis, maar vond het nu tijd voor een nieuwe uit­daging. Ze heeft een ruimte in de salon van Knipkunst by Anne­marie en hoopt samen met ‘ROOS, jouw huid­coach’ een aanwinst te zijn voor Gorssel. Alette: “We vullen elkaar ‘mooi’ aan!” Alette biedt hand- en nagel­verzorging en is gespecialiseerd in acryl- , power­gel en gelpolish nagels. “Ik vind het belang­rijk mooie verzorg­de handen en nagels te hebben, je voelt jezelf pret­tiger en zelf­verzekerder. Mooie verzorgde nagels zijn je visite­kaartje”.
Mooi2 kleinDe ruimte van huidcoach RoosAlette is aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag. Voor afspraken: tel. 06-45244311.

Beauty & Bubbles
Iedereen is van harte welkom op het feestje bij Knip­kunst by Annemarie op zaterdag 15 december 2018 van 16.00 tot 18.00 uur. Adres: Nijverheidsstraat 11, 7213 DA Gorssel, tel. 0575-490558.


Gorssel, 6 december 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail