Creatieve Kerstmarkt bij Trefpunt gezellig druk

Gepost in Nieuws

Kerstmarkt2018 1Creatieve Kerstmarkt 2018
Foto's Willem de Rode
Voor een gezellige Kerstmarkt hoefden de inwoners van Gorssel en omstreken niet naar Duitsland af te reizen. Op zondag 9 december stonden in en rond ’t Trefpunt ruim 50 kramen van zo’n 35 exposanten opgesteld. Er werd een grote verscheiden­heid aan zelf­gemaakte kerst- en aanverwante artikelen te koop aan­geboden, zoals kaarten, kerst­stukjes, vogel­taarten, sieraden en dergelijke.

Kerstmarkt2018 2Ondanks het slechte weer van die ochtend ging vanaf half negen een honderdtal ‘bikkels’ bij ’t Trefpunt van start voor een wandel­tocht, waarvan de lengte varieerde van 5 tot 30 kilometer. Deze wandel­tocht wordt jaarlijks door Wandel Vereniging Gorssel georganiseerd.

Gelukkig knapte het weer snel op, en vanaf een uur of elf liepen vele honderden kijk- en kooplustige bezoekers langs de kramen die zowel binnen als buiten waren opgesteld. De hal en de grote zaal van ’t Trefpunt waren door de vrijwilligers sfeervol aangekleed, waarbij de meters hoge, mooi verlichte kerstboom zeker in het oog viel. Onder toezicht van scoutinggroep ‘De Kompasnaald’ en de Kerstman, die uiteraard ook aanwezig was, konden kinderen broodbakken boven open vuurtjes. Aan de bar vond rond lunchtijd de erwtensoep gretig aftrek en er waren zelfs ‘gele hesjes’ aanwezig. Maar die waren van de EHBO en de verkeersregelaars…

Al met al was het op deze zondag in december bij de creatieve kerstmarkt van ’t Trefpunt weer gezellig druk. Tot volgend jaar maar weer!
  

Gorssel, 9 december 2018

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail