No Romeo’s presenteren: Christmas à la Carte

Gepost in Nieuws

Bij kerst horen muziek en zang, gezelligheid en een verrassend (muzikaal) menu. De dames van No Romeo’s hebben dat goed begrepen en presenteren een concert Christmas à la Carte. Van de twee voorstellingen op zondag 23 december a.s. in de kerk is er nu al een uitverkocht.

NoRomeos2017Dames vocalgroup No Romeo’s staat niet alleen bekend om de zang­kwaliteit waarvoor ze op landelijke koren­festivals hoge ogen scoren. Zij brengen hun repertoire met passie en humor, over­tuigend en met een mooie choreo­grafie, het plezier spat ervan af. De lat ligt daarbij hoog. Samen met dirigente Juliette Dumoré wordt een zo hoog mogelijk muzikaal niveau nage­streefd. No Romeo's heeft zich gespecia­liseerd in het ‘op maat’ verzorgen van optredens, met een thema dat past bij het publiek en het seizoen.

à la carte menu
NoRomeosKerstconcert2018Het afgelopen jaar is voor No Romeo’s een succesvol jaar geweest. De aan­vragen voor optredens bleven binnen­stromen en menig hart werd geraakt door het op de persoon afgestemde liedjes­programma ‘Liedje voor jou’. Zondag 23 december a.s. sluiten de dames het jaar af met twee voor­stellingen waarbij de liedjes in een à la carte menu worden gepresen­teerd. Van een fris aperitief naar een warm voor­gerecht. En van een verrassend hoofd­gerecht tot een groots grand dessert! Een vocaal diner dus. Maar dan wel met de nodige verrassingen, want niet ieder kerst­diner verloopt altijd even vlekkeloos. Een ontplofte kalkoen? Tante die weer eens te vroeg aan de sherry gaat of zusterlief die verlaten is door de zoveelste grote liefde … No Romeo’s zullen de toehoorders op een verrassende en eigen­tijdse wijze in kerstsfeer brengen.

Twee voorstellingen
De 22 dames van No Romeo’s repeteren al sinds augustus voor dit kerst­programma. Naast het muzikale gedeelte is er veel aandacht besteed aan de choreografie en de aankleding. Op het feestelijk ingerichte podium komt een lange gedekte tafel waaraan van alles gaat gebeuren. Verveling zal voor het publiek dus niet aan de orde zijn!
Er zijn twee voorstellingen, beide op zondag 23 december. De middag­voorstelling is al uitverkocht maar voor de avond­voorstelling (aanvang 19.30 uur) zijn nog kaartjes verkrijgbaar. Deze kosten in de voor­verkoop € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen tot 18 jaar. Na afloop van het concert is er een hapje en drankje, dat bij de prijs is inbegrepen.

Reserveren kan via www.noromeos.nl/concert 

  
Gorssel, 10 december 2018

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail