Te huur: Goudenregenstraat 4

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Het actuele aanbod betreft een laagbouw­woning aan de Goudenregen­straat 4. De woning is bestemd voor 55+’ers.

Laagbouwwoning
Goudenregenstraat 4 kleinGoudenregenstraat 4, GorsselDe woning aan de Goudenregenstraat 4 in Gorssel heeft één slaapkamer. De minimum­leeftijd is 55 jaar. De totale huurprijs bedraagt € 507,83 per maand.
Op de woning liggen tien zonnepanelen, waardoor op de stroom­kosten wordt bespaard. De bijkomende kosten bedragen € 31,13 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 16 december 2018.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woon­keus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drie­tal dagen op het woning­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
13 december 2018

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail