Kerstdiner Trefpunt smakelijke traditie

Gepost in Nieuws

Zo’n 55 personen wisten zondagmiddag 16 december de weg naar het sfeer­vol aangeklede Tref­punt Gorssel te vinden om aan te schuiven bij het kerst­diner. Het eerste ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’ kerstdiner werd al in 2014 georganiseerd, zodat in­middels van een traditie mag worden gesproken. 

Lekker eten
TrefKerst18 1 kleinFoto's boven en onder: gezellig kersttafelen bij 't Trefpunt in GorsselWegens omstandigheden moest dit jaar voor het eerst de kerst­maaltijd door een cateraar worden verzorgd, maar het mag worden gezegd dat ‘Smakelijk Thuys’ voor een prima en feestelijk vier­gangen menu wist te zorgen, met onder meer parel­hoen en chipolata­taart met fruitsalade. Het viel bij iedereen in de smaak, zo bleek uit de compli­menten. Zelfs een glas wijn en een kop k­offie met zoete versnape­ring zaten namens ’t Trefpunt bij de prijs in­begrepen. TrefKerst18 3 kleinDe bediening - Fred Tuitert, Janny Stoeten en Inge Linthorst - moest de handen flink uit de mouwen steken om er­voor te zorgen dat iedereen op tijd aan de maal­tijd kon beginnen. 

Gezellig samenzijn
TrefKerst18 4 kleinOverigens ging het bij dit kerstdiner niet alleen om een smakelijke maal­tijd, maar zeker ook om het gezellig samen­zijn met de tafelgenoten. En dankzij de onmisbare inzet van vrijwilligers Chris en Marie Tuitert waren de tafels keurig gedekt en was overal kerst­versie­ring aangebracht. 
Begin 2019 staat de volgende ‘Aan tafel met Jus in een Kuiltje’ alweer gepland, en wel op zon­dag 6 januari. Wel van te voren inschrijven op 0575-493576 of via info@trefpunt-gorssel. 


Gorssel, 18 december 2018  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail