Op zoek naar een goed voornemen? Word vrijwilliger

Gepost in Nieuws

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van de Stichting Wel­zijn Lochem (SWL), bemiddelt tussen organisaties die vacatures hebben voor vrijwilligers in de gemeente Lochem en vrij­willigers die op zoek zijn naar vrijwilligers­werk. 
Ook de SWL-bussen die regel­matig worden ingezet voor dagelijks vervoer en ui­tstapjes kunnen nieuwe chauf­feurs gebruiken.

Kokkerellen en wandelen
Borkel kleinKoken met bewoners van De BorkelHieronder volgt een (kleine) selectie van de vacatures in Gorssel en omgeving. Bij iedere vacature staat een directe link naar de betref­fende vacature op de web­site van de Vrijwilligerscentrale. Kijk voor alle vacatures in Gorssel en omgeving op de web­site van de Vrijwilligers­­centrale.
Hou je van koken en vind je het leuk om dit te doen voor een groep van 6 tot 8 bewoners van De Bor­kel in Gorssel? De bewoners van De Borkel maken graag kennis met je kook­kunsten. Samen met Borkel­bewoners koken is een hele belevenis! Lees hier de vol­ledige vacature. 
Het Spijk kleinWandelen met bewoners van Het SpijkWil en kun je iets betekenen voor de ouderen in ’t Spijk in Eefde? De bewoners vinden het fijn om een stukje te wan­delen, een praatje te maken, te lezen of te zingen. Een klein gebaar betekent heel veel voor hen. Interesse? Ga dan eens kennis­maken, de koffie staat klaar! Lees hier de volledige vacature. 
Reageren op een van deze functies? Bel dan naar de Stichting Wel­zijn Lochem via tel. 0573-297000; mailen kan ook, via .
SWL busNieuwe chauffeurs gezocht voor de SLW-bussenDe Vrijwilligerscentrale heeft een inloop­spreekuur in Gorssel op dinsdag en vrijdag van 09.30-11.30 uur in het kantoor van Stichting Welzijn Lochem in Den Olden­hof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel. Een afspraak maken voor een ander tijd­stip kan ook.

Chauffeurs gezocht
De Stichting Welzijn Lochem beschikt over twee bussen om mensen die fysiek of mobiel beperkt zijn de gelegen­heid te bieden maatschappelijk en sociaal betrokken te kunnen zijn en die een goed­koop alternatief zijn voor mensen met een smalle beurs. Ook worden er iedere maand dag­tripjes georganiseerd. De bussen worden bemand door geschoolde vrij­willigers. Er is behoefte aan nieuwe chauffeurs! Gorsselnaar Henk Veenendaal is een van de chauffeurs en steunt de op­roep van harte.
Wie interesse heeft, kan contact opnemen met Toos Valkeman, Bettina War­gerink of Anita Israel via tel. 0573-297000 of e-mail .

 
Gorssel, 22 december 2018
 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail