Nieuwe lessen Kinderatelier Het Rode Schaap

Gepost in Nieuws

Op 9 en op 16 januari begint er weer een serie lessen op woensdagmiddag van Kinderatelier Het Rode Schaap van Annie Dijkstra. Deze keer zijn er dus twee groepen. In beide is nog plek vrij.

sneeuwpopjeIn een serie van zeven lessen op woensdag­middag worden verschil­lende werk­stukken gemaakt. Er wordt begonnen met een sneeuw­popje. De kinderen leren verschil­lende technieken zoals naaien, knopen, vilten en nog meer. Het is niet nodig dat zij dit vooraf al kunnen.

Annie: “Iets zelf maken van bijvoorbeeld stof, draad, wol en kralen is vooral heel leuk om te doen. Het is leuk om te zien hoe creatief kinderen zijn en om ze de vaardig­heden te leren zodat ze hun ideeën zelf uit te kunnen voeren.”

Informatie
Het Kinderatelier is voor kinderen van groep 5 t/m 8. Er wordt gewerkt in groepjes van maximaal zes kinderen. Annie: “Zo is er genoeg aandacht voor iedereen.” Het Kinder­atelier is één keer in de twee weken op woensdag­middag van 14.00 tot 16.00 uur. De kosten bedragen € 70,- voor zeven lessen, inclusief materiaal en drinken.

Aanmelden kan bij Annie Dijkstra, Molenweg 10, 7213 XE Gorssel, tel. 0575-490199, of per email naar .
 

  
Gorssel, 1 januari 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail