Kunst in de hal van ’t Trefpunt weer vervangen

Gepost in Nieuws

Nadat het werk van leden van de Schilderclub het Koerhuis enkele maanden in de hal van ’t Trefpunt was geëxposeerd, werd het weer tijd om de tentoonstelling te vernieuwen. Sinds begin januari 2019 hangt er weer nieuwe kunst in de hal van ’t Trefpunt. 

TrefpuntKunst 1De komende tijd hangt er werk van de Gorsselse kunstenares Ans Nijenhuis. Zo’n 30 jaar geleden tijdens haar revalidatie­proces begon Ans met tekenen en schilderen, voornamelijk met pastelkrijt. Sindsdien heeft zij deze techniek geperfectioneerd en is een echte auto­didact. “Het is voornamelijk een kwestie van goed kijken en dan pas wat doen”, aldus Ans. Zij werkt meestal op zwart papier, waarop de kleuren volgens haar het beste uitkomen.
Naast het vastleggen van beweging maakt zij ook uitstekend gelijkende portretten. Ook haar ‘koppen’ van verschillende dieren zijn zeer goed getroffen.

TrefpuntKunst 2Al sinds een jaar of zeven wordt in de hal van ’t Trefpunt een wisselende tentoon­stelling verzorgd van schilderijen van verdienstelijke amateur­schilders, grafische kunst, fotowerk en dergelijke. Ook werk van professionals is hier van tijd tot tijd te vinden. Verantwoordelijk voor de exposities zijn Elly Kunst en Hans Terwisscha van Scheltinga. Al jarenlang zoeken èn vinden zij allerhande kunst­vormen die geschikt zijn om de muren binnen ’t Trefpunt te verfraaien. Gewoonlijk hangt er iedere twee maanden weer nieuwe kunst.

Mocht u werkstukken maken die eventueel geschikt zijn voor expositie, neem dan contact op met ’t Trefpunt. Er wordt altijd gezocht naar iets nieuws! Het Trfepunt is bereikbaar per telefoon 0575-493576 of e-mail:
  

Gorssel, 6 januari 2019

  

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail