Nieuwe lessen bij Yoin

Gepost in Nieuws

Studio Yoin begint het nieuwe jaar met een uitgebreid lesaanbod voor lichaam en geest. Ellen van der Veen van Yoin: “Het nieuwe jaar is begonnen, hoe fijn is het om dit jaar eindelijk wat meer rust en tijd te nemen voor jezelf!”

Ellen 2 november 2015Ellen van der Veen van YoinEllen startte twee jaar geleden met Yoin als de voort­zetting van de afdeling Dans en Bewegen van SC Gorssel. In ’t Trefpunt is een mooie, lichte ruimte gemaakt waar op alle werk­dagen meerdere lessen worden gegeven.

Uitgebreid aanbod
Dit jaar is het lesaanbod weer flink uitgebreid. Deelnemers worden goed, persoonlijk en profes­sioneel begeleid. Ellen: “Er is veel aandacht voor wat je kan en wat je wilt oefenen.”
Nieuw zijn de Yin Yang Yoga, Hatha Flow Yoga en de Pilates Light Slow. Yin Yang Yoga is een wisselende combinatie van rustige meditatieve Yin Yoga houdingen en krachtig actieve Yang Yoga oefeningen. Hatha Flow Yoga is een zachte rustige traditionele Yogavorm, zeer geschikt voor een yoga-beginner met weinig tot geen ervaring of voor iemand die behoefte heeft aan rust met nadruk op adem en ontspanning. Bij de Pilates Light Slow lessen wordt er aandacht besteed aan een goede uitleg van de Pilates oefeningen en de juiste uitvoering ervan, zodat deelnemers in een rustig tempo kunnen leren welke spieren zij aanspannen of juist ontspannen. Deze les is zeer geschikt voor mensen die het rustig aan willen doen of als je net begint met Pilates.

Kinderyoga
Ook dit jaar zijn er weer lessen kinderyoga. Kinderyoga is leuk en uitdagend voor kinderen. Ellen: “Ook jonge kinderen ervaren steeds meer stress en druk om te presteren. Juist in deze drukke tijden kan het fijn zijn om te werken aan zelfvertrouwen, mogen zijn wie je bent en even geen competitie. Het zorgt voor meer rust, concentratie vermogen en focus in het leven van je kind. Bij kinderyoga gaat het vooral over plezier en lekker jezelf mogen zijn!” De lessen zijn op woensdag- en vrijdagmiddag.

Proefles
YoinLogoTrans150De nieuwe lessen starten vanaf maandag 21 januari a.s. en de huidige lessen zijn op 7 januari begonnen.
Op de website (zie onder) staat het hele les­aanbod. Ellen ontvangt u graag in haar studio voor een proefles. Voor kinderen is dat natuurlijk samen met een ouder of vriendje.
  

 
Gorssel, 7 januari 2019

   

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail