‘In voor Yoga’ wegens groei verhuisd

Gepost in Nieuws

Wie op zoek is naar een manier om ontspannen en gezond te blij­ven en benieuwd is wat yoga voor hem of haar kan betekenen is wel­kom bij In voor Yoga. Ervaren yoga­docent Karin Hibma is opgeleid aan de Saswitha Opleiding voor Yoga (HBO), is lid van de Vereniging Yoga­docenten Nederland en geeft lessen Hatha Yoga.
InVoorYoga JTEFoto kleinKarin Hibma van In voor YogaKarin laat deelnemers deze bewegings­leer en sport ervaren op een nuchtere en laag­drempelige manier.
Karin: “Hatha Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en condi­tie. Om mee te doen hoef je geen ervaring te hebben. Je beoefent yoga voor je­zelf binnen je eigen mogelijk­heden en grenzen”.

Groei en verhuizing
VYN logo lid 300x296 kleinIn voor Yoga is al meer dan vijf jaar een be­grip in Gorssel. Wegens groei is de prak­tijk sinds 1 januari verhuisd van Corpus State naar De Brink (bij­gebouw van de kerk) in Gorssel. 
Wie kennis wil maken met Hatha Yoga kan tegen geredu­ceerde prijs drie kennis­makings­lessen volgen en beginnen in januari/februari. 
De lessen voor gemengde groepen zijn op: maan­dag om 19.30 uur en woens­dag om 08.45, 19.30 en 20.45 uur. Yoga voor mannen is op maan­dag om 20.45 uur.

Aanmelden kan via de website www.invooryoga.nlof telefonisch via 06-30562031.

In voor Yoga
De Brink (zaal Hilde)
Hoofdstraat 27
7213 CN Gorssel
 

Gorssel, 9 januari 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail