Tennisclub Gorssel geeft frisse start aan 2019

Gepost in Nieuws

Alle tennisbanen bezet, toeschouwers langs de kant en live muziek in het clubhuis. LTC Gorssel is het nieuwe jaar sportief gestart met het Wintermarkepaaltoernooi. Ruim 160 tennissers uit de omgeving streden voor de eerste plaats in hun poule.

Wintermarkepaal2019Op 2 januari gingen de eerste teams de baan op. Ze speelden in de heren dubbel, dames dubbel of gemengd dubbel. “We zijn trots dat we naast onze eigen leden ook tennissers uit Deventer, Bathmen, Lochem en regio Zutphen en Welsum aantrekken. Dit toer­nooi is bekend in de hele regio. Ondanks de kou en af en toe een spatje regen was de sfeer ongekend sportief en gezellig”, aldus Gerton Albers, voorzitter van de toernooi­commissie.

Tennis op elk niveau
Beginners, gevorderden en bijna-profs schreven zich in voor het Winter­markepaal­toernooi. Omdat er werd gespeeld in poules, speelde iedereen een aantal wedstrijden. Albers: “De competitie spatte er in sommige wedstrijden werkelijk vanaf. Iedereen wil winnen én zijn of haar talent ontwikkelen. Onze nieuwe tennisleraar kreeg tijdens het toernooi al volop inschrijvingen voor tennislessen. Dat belooft wat.”

Meer toernooien gepland
In de komende maanden staan er meer sportieve competities voor volwassenen en kinderen gepland. Tennisclub LTC Gorssel zit vol ambitie. Hebt u zin om (weer) te gaan tennissen? U bent van harte welkom. Houd de website www.ltcgorssel.nl in de gaten voor aantrekkelijke aanbiedingen en wedstrijden. En voor de liefhebbers: noteer alvast het Zomer­markepaal­toernooi in de laatste week van juni.

  
Gorssel, 12 januari 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail