Biodanza in Epse

Gepost in Nieuws

Rita Kamst organiseert met ingang van donderdag 14 februari 2019 wekelijks lessen ‘Bio­danza’ in Epse: mee­bewegen en dansen op leuke muziek zonder in­gewikkelde dans­passen. 

Wat is Biodanza?
Biodanza kleinVanaf 14 februari 2019 Biodanza in EpseBiodanza staat voor ‘het leven dansen’. Het is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leef­tijden en je hebt geen speciale conditie nodig. Rita Kamst: “Ik neem je mee door ver­schillende loop- en dans­oefeningen, van actieve naar meer rustige. Je wordt er ontspannen en vrolijk van en gaat vol ener­gie weer naar huis. Je maakt contact met jezelf en met de ander op een respect­volle wijze en je leert jezelf (nog) beter kennen.”

Bewegen op muziek
Biodanza is een wetenschappelijk onderbouwde methode van bewegen op mu­ziek en is ongeveer vijftig jaar geleden ontwikkeld door de Chileense antro­poloog, psycho­loog en kunstenaar Rolando Toro Araneda (1924-2010). Zijn doel­stelling was meer levens­vreugde en liefdevoller contact te laten ont­staan in de wereld. De methode is een aanvulling/uitbreiding van de mens­wetenschappen. 
Rita: “Het is wat moeilijk precies in woorden te vatten wat het is, kom het een keer ervaren”.

Informatie
De lessen zijn wekelijks op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in de kerk in Epse, Lochemse­weg 36, 7214 RK Epse. Voor en na de les is er gelegen­heid om samen een kopje thee te drinken. Inloop vanaf 19.00 uur. Drie kennismakings­lessen kosten € 25.
Voor vragen of opgave bellen of mailen naar Rita Kamst van Biodanza for Health & Happiness, tel. 06-31335955 of e--mail 


Gorssel, 13 januari 2019

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail