Te huur: Acaciaplein 9

Gepost in Nieuws

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huur­sector aan. Om het aan­bod beter zicht­baar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aan­geboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een eengezins­woning aan het Acaciaplein 9. 

Eengezinswoning
Acaciaplein 9 kleinAcaciaplein 9, GorsselDe woning aan het Acaciaplein 9 in Gorssel heeft drie slaapkamers. De totale huur­prijs bedraagt € 504,37 per maand. Er kan gereageerd worden via Woonkeus Steden­driehoek (directe link). De reactie­termijn loopt tot en met 17 januari 2019. 

Woonkeus Stedendriehoek


Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woning­stichtingen in de gemeenten Apel­doorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huur­woning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Steden­driehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJssel­dal Wonen, maar via de website van Woon­keus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het wonin­aanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Steden­driehoek kan op het woning­aanbod reageren, maar er worden wel verschillende voor­waarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
14 januari 2019

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail