Vrijwilligerstrainingen en netwerkborrel

Gepost in Nieuws

De Vrijwilligersacademie, onderdeel van Stichting Welzijn Lochem, biedt gratis trainingen aan voor vrij­willigers in de gemeente Lochem. De academie is bedoeld voor iedereen die zich wel eens vrij­willig inzet in de gemeente Lochem. De bijeen­komsten vinden plaats in De Brink in Gorssel en Het Spijk in Eefde. 

Meditatietraining
Vrijwilligersacademie kleinDe Vrijwilligersacademie biedt cursussen voor vrijwilligers in Gorssel en EefdeEind januari en in februari wordt een meditatiework­shop gegeven in vier aaneen­sluitende bijeenkomsten. Je maakt kennis met meditatie en leert een aantal technieken zelf­standig toe te passen. De meditatie­workshop wordt gegeven door Elly en Jan-Anton Volbeda, meditatie­leraren met een ruime ervaring. In eigen land en in het buitenland hebben zij een groot Meditatie­centrum geleid en mensen persoonlijk begeleid. De work­shops vinden plaats op de donder­dagen 31 januari en 7, 14 en 21 februari 2019 van 19.00 tot 21.30 uur in Het Spijk, Zutphenseweg 202 in Eefde.

introductiecursus EHBO
Gert Wenning en Richard Brugman geven een eerste uitleg en hand­vatten voor de Eerste Hulp Bij Ongelukken. Tevens een prima manier om eens te kijken of je een echt EHBO diploma wilt halen. De intro­ductie wordt gegeven op donderdag 21 februari van 19.30-21.30 uur in Het Spijk, Zutphenseweg 202 in Eefde.  

Netwerkborrel
De Vrijwilligerscentrale begint het jaar 2019 met een ‘Versterk-je-Netwerk Borrel’. De netwerk­borrel wordt georganiseerd voor alle verenigingen, vrijwilligers­organisaties, school­raden en verenigingen binnen de gemeente Lochem om elkaar, als organisaties die met vrijwilligers werken, beter te leren kennen en van elkaar te leren. Er is tijd voor ont­moeting en daarnaast komt Ludo Plompen van de Sesamacademie een inter­actieve presentatie geven over het werven van vrijwilligers. 
De borrel vindt plaats op 24 januari 2019 van 18.30 tot 21.00 uur in De Brink in Gorssel. 

Informatie
Opgeven voor een cursus of de ‘Versterk-je-Netwerk­borrel’ kan via een e-mail aan vrijwilligersacademie@welzijnlochem. Bellen kan ook: 0573-297000.


Gorssel, 15 januari 2019

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail