Fototentoonstelling in hal Trefpunt

Gepost in Nieuws

Al sinds een jaar of negen zijn er in de hal van ’t Trefpunt Gorssel wisselende tentoonstellingen van schilderijen van verdienstelijke amateurschilders, grafische kunst, fotowerk en dergelijke. Ook werk van professionals is hier van tijd tot tijd te vinden. Begin maart maakten de tentoongestelde schilderijen in de hal plaats voor fotowerk van de Gorsselse fotograaf Daniël Berckenkamp.

Trefpunt Daniel 1Daniël Berckenkamp bij een aantal van zijn foto's in 't TrefpuntElly Kunst en Hans Terwischa van Scheltinga die een en ander verzorgen, hebben auto­didact Daniël bereid gevonden een flink aantal foto’s beschik­baar te stellen. En het zijn niet zomaar ‘foto’s’. Er hangt king­size foto­werk op aluminium afgedrukt, afge­wisseld met ingelijste foto’s van meer gebruikelijk formaat. De beelden die Daniël heeft vastgelegd hebben veelal de natuur als onderwerp, hoewel soms niet meteen als zodanig herkenbaar. Hij zoekt het vaak in de details, het echte close-up werk. Maar soms neemt hij juist afstand van z’n onderwerp en fotografeert vanuit een drone. De patronen in die overzichts­foto’s werken soms vervreemdend en zetten de toeschouwer aan het denken.

Trefpunt Daniel 3Hans Terwischa van Scheltinga en Elly KunstFotograaf Daniël Berckenkamp is ooit begonnen bij een firma die bedrijfs­video’s maakte. Na enige tijd begon hij z’n eigen videografie bedrijf, en hierdoor heeft hij de apparatuur om fraaie, kunst­zinnige opnamen te maken, al in huis. Zijn werk is momen­teel niet alleen in ’t Trefpunt te zien, ook bij Den Oldenhof hangt fotowerk van hem.

Meer weten over Daniël, zijn werk en zijn bedrijf? Kijk op www.arc1.eu .

Mocht u werkstukken maken die eventueel geschikt zijn voor expositie, neem dan contact op met ’t Trefpunt. Er wordt altijd gezocht naar nieuwe kunst!

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53
7213 XD Gorssel
Tel: 0575-493576
E-mail:

  
Gorssel, 3 maart 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail