Leerzaam plezier voor hond en baas

Gepost in Nieuws

Binnenkort beginnen weer voorjaarscursussen bij Hondensport­vereniging ‘De Vriendschap’ in Epse (achter restaurant De Rozentuin). De cursussen worden gegeven op de maandag- of woensdag­avond en beginnen op 13 maart 2019. De lessen worden gegeven door getrainde instruc­teurs (vrijwilligers), leden van ‘De Vriendschap'.

Puppy’s en oudere honden
Hond 2 kleinOp de maandagavond leren ingeënte puppy’s kwispelend en op speelse wijze om­gaan met allerlei voorkomende situaties. Het socia­liseren is hierbij een belangrijk onder­deel. Ook bij honden telt: ‘Jong geleerd is oud gedaan’. 
Ook op de maandagavond zijn er voor de oudere, al wat meer er­varen honden de cursussen Gehoorzaam­heid en Opvoeding (G&O), op A-, B- of C-niveau. Deze cursussen worden af­gesloten met een officieel examen.
Deze cursussen beginnen op 18 maart 2019.

Sociale huishond
Hond 3 kleinOp de cursus Sociale Huishond (SHH) op maandag- en/of woensdagavond leert de hond met wat meer extreme om­standig­heden om te gaan. Hierbij wordt ook naar de persoon­lijke behoefte gekeken. De cursus begint op 18 maart 2019.

Flyball
Op woensdagavond, te beginnen op 13 maart 2019, is er voor ‘balgekke’ honden Flyball’. Hierbij zijn baas en hond sportief actief, wat hun onder­linge band versterkt.

Ringtraining
Ringtraining wordt op woensdag­avond gegeven door een ervaren keurmeester. Op een ont­spannende wijze geeft de keurmeester advies om een zo goed mogelijke beoor­deling te kunnen scoren op tentoonstellingen. Ook deze cursus begint op 13 maart.

Informatie
Voor informatie over en inschrijven voor deze en andere cursussen: tel. 06-23080880 (bereikbaar op maandagavond en woensdagavond) of op www.hondensportverenigingdevriendschap.nl.
N.B.: De cursus Behendigheid is al vol­geboekt, er is hiervoor een wachtlijst.
Iedereen is van harte welkom om maandag- of woensdag­avond te komen kijken op het trainings­veld aan de Kruklandsweg (achter voormalig restaurant ‘De Rozen­tuin) te Epse. 


Gorssel, 11 maart 2019

  

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail