Aan de slag met DigiD

Gepost in Nieuws

De Bibliotheek Gorssel biedt in april 2019 een gratis cursus ‘Digisterker’ aan om mensen op weg te helpen met DigiD en het on­line regelen van zaken. De cursus is bedoeld voor mensen die al kunnen omgaan met com­puter en internet.

Inhoud cursus
 Digisterker 2 kleinIedereen 'digisterker' met een cursus bij de biebDe cursus bestaat uit vier lessen en gaat speciaal over DigiD en het on­line regelen van zaken. Onderwerpen die aan bod komen zijn: een DigiD aanvragen en ge­bruiken, infor­matie zoeken op overheids­websites, de Berichten­box bij MijnOverheid en digitale veilig­heid. Na deze cursus kunnen de deelnemers zelf­standig gebruik maken van de online dienst­verlening van bij­voorbeeld de gemeente Lochem en de Belasting­dienst.

Lesdata
De lessen zijn op dinsdag 2, 9, 16 en 23 april van 18.30 tot 20.30 uur in de Biblio­theek Gorssel. Twee docenten van de Bibliotheek begeleiden de groep van maxi­maal tien personen, zodat iedereen persoonlijke aan­dacht krijgt. De Bibliotheek zorgt voor een cursus­laptop en alle deel­nemers ontvangen een uitgebreid werk­boek. Deelname is gratis.

Wie mee wil doen kan zich aanmelden bij de bibliotheekbalie in Gorssel (Hoofdstraat 45), via tel. 0575-492045 of e-mail .


Gorssel, 11 maart 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail