Tuinweekend Gorssel maakt doorstart

Gepost in Nieuws

Eind juli 2018 werd na tien edities het jaarlijkse evenement ‘Tuinweek­end Gorssel’ voor het laatst in de oude samen­stelling georganiseerd. Door ‘natuurlijk verloop’ stopten drie van de zes deel­nemende tuineigenaren met het open­stellen van hun tuin. Maar in 2019 komt er een nieuwe ver­sie, nu onder de naam ‘Tuin­rondje Gorssel’, met een paar ‘vertrouwde’ dee­nemers en twee nieuwe tuinen.

Tuinrondje Gorssel
Tuinrondje kleinLaatste weekend van juli: Tuinrondje GorsselVijf tuineigenaren in en rond Gorssel hebben zich verenigd onder de naam ‘Tuin­rondje Gorssel’ en stellen in het laatste weekend van juli hun tuinen open. In 2019 is dat op zaterdag 27 en zondag 28 juli. De traditionele open­stelling op de vrijdag voor het weekend vervalt in de nieuwe opstelling en de openings­tijd is een half uurtje later, maar verder is de formule gelijk gebleven. 

De tuinen
Deelnemende tuinen in Gorssel zijn Theetuin Kamperfoelie (Kamperweg 1a), De Hoef­slag (Hoefslag 12), De Joppeheuvel (Joppelaan 86) en Tuin de Flierder­bloesem (Flierderweg 3); in Kring van Dorth is dat In de tuin van Dorth (Bathmen­seweg 10).
De tuineigenaren: “Er zijn folders gemaakt en er is een nieuwe website in de lucht. Het orga­niseren van zo’n evenement is best veel werk, maar we hebben zin in het nieuwe tuin­seizoen en delen ons tuinplezier graag met anderen. En waar kan dat nou mooier dan in Gorssel?”


Gorssel, 16 maart 2019

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail