Boekenweek 2019: boekenmarkt bij Bechtle

Gepost in Nieuws

Van zaterdag 23 tot en met zondag 31 maart 2109 is het weer Boekenweek. Boekhandel Becht­le in Gorssel organiseert traditiegetrouw op de eerste dag van de Boekenweek in samen­werking met molen Geertruida Cornelia een boeken­markt op de stoep voor de winkel aan de Hoofdstraat in Gorssel. Dit jaar is dat dus op zaterdag 23 maart. De boeken­markt begint om 9.00 uur en loopt door tot 16.00 uur. De op­brengst van de markt komt geheel ten goede aan de Gorsselse molen Geertrui­da Cornelia.

De moeder de vrouw
RomanBechtle 1 kleinRoman Reisinger (l.) en Erik BechtleHet thema van deze (84ste) Boekenweek is ‘De moeder de vrouw’, over moederschap in het bij­zonder. Een thema dat nogal wat stof doet opwaaien. Het thema is geïnspireerd op het gedicht ‘De moeder de vrouw’ van Martinus Nijhoff. Jan Siebelink schreef het Boeken­week­geschenk: ‘Jas van belofte’, en van de hand van Murat Isik (winnaar van de Libris Literatuur­prijs en Boek­handels­prijs 2018) is het boeken­week essay, ‘Mijn moeders strijd’.

Roman Reisinger
Als u toch bij Bechtle binnenloopt voor een boek en het Boeken­week­geschenk, kijk dan ook even naar de kantoor­artikelen met afbeeldingen van het werk van kunst­schilder Roman Reisinger. Gorsselnaar Roman Reisinger maakt prachtige stil­levens die de sfeer oproepen van de Hollandse meesters uit de Gouden Eeuw. Zijn werk is realistisch en zeer gedetailleerd.

Kantoorboekhandel Bechtle, Hoofdstraat 40, 7213 CX Gorssel
 


Gorssel, 17 maart 2019

aa  

 

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail