Gorssels succes bij Sportverkiezing 2018

Gepost in Nieuws

JAR winnaarsDe winnaars van de Sportverkiezing 2018
   

Tijdens de zevende sportverkiezing Lochem was er veel succes voor Gorsselse sporters. Motorrijdster Floor Maten en het team Heren 1 van SC Gorssel Volleybal zijn zaterdag 16 maart 2019 gekroond tot sportvrouw en sportploeg van de gemeente Lochem.

Floor Maten
Uit drie kandidaten koos de jury Floor Maten tot sportvrouw van het jaar 2018. Zij ontving een dinerbon en twee kaarten voor een voorstelling in de Schouwburg in Lochem. Floor is actief in meerdere takken van de motorsport. Vorig jaar heeft ze de Morocco desert challange uitgereden. Dat is na Dakar de tweede grootste woestijnrally ter wereld. Ze is met een allround motor naar Japan gereden, rijdt met een cross­­motor op de crossbaan, en ze rijdt enduro’s.

VolleybalHeren1Volleybal Heren 1 van Sportclub Gorssel

Heren 1 Volleybal
De Heren 1 van SC Gorssel Volleybal zijn vorig jaar kampioen geworden in klasse 2 van de Nevobo competitie. Het is hun vierde kampioen­schap in acht jaar. Als prijs voor hun verkiezing mogen zij een team­buildings­sessie volgen bij Floris Dinkelman van Flofit in Barchem.

De winnaars zijn door de jury gekozen uit kandidaten die in de laatste maanden van 2018 door alle inwoners, sportliefhebbers en sportverenigingen in de Gemeente Lochem zijn voor­gedragen. Die verkiezing vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in De Beemd in Lochem, gepresenteerd door Linda Commandeur.

floor sFloor Maten

Andere winnaars:
Tafeltennisster Tess Stroeve kreeg de prijs sporttalent van het jaar.
De Lochemse trampoline­meiden van RGV wonnen in de categorie jeugdsportploeg.
De Pasmanmanege uit Eefde werd met de stimuleringsprijs in de bloemetjes gezet, omdat hun accommodatie het mogelijk maakt om aangepast te kunnen sporten.
Een foto van Arjan Gotink, met daarop een springruiter, werd verkozen tot sportfoto van het jaar.
De publieksprijs ging naar het meidenteam MB1 van de Lochemse hockeyclub.
Als sportvrijwilliger van het jaar is gekozen de uit Lochem afkomstige Dick Lammerdink gekozen! Hij is al zijn hele leven vrijwilliger bij Sportclub Lochem.
 

 
Gorssel, 18 maart 2019

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail