Vrijwilligers gezocht voor tuin en theater

Gepost in Nieuws

De Vrijwilligerscentrale, onderdeel van de Stichting Welzijn Lochem (SWL), bemiddelt tussen organisaties die vaca­tures hebben voor vrijwil­ligers in de gemeente Lochem en vrijwil­ligers die op zoek zijn naar vrijwilligers­werk. Er zijn vacatures in Gorssel en Epse. 

Lentekriebels en achter de knoppen
Groen kleinGroene vingers gezocht voor tuinhulp in GorsselHierondervolgt een (kleine) selectie van de vacatures in Gorssel en omgeving. Bij iedere vaca­ture staat een directe link naar de betreffende vacature op de web­site van de Vrijwilligers­centrale. Kijk voor. Kijk voor alle vacatures in Gorssel en omgeving op de website van de Vrijwilligers­centrale.

Lentekriebels
Wie de kriebels heeft om weer de tuin in te gaan, wil misschien mensen die dat niet (meer) kun­nen wel een hand­je helpen. SWL is, vooral voor Gors­sel, op zoek naar groene vingers. Wie trekt de tuin­handschoenen alvast aan? Er is een vergoeding beschikbaar.
Lees hier de volledige vacature

Achter de ‘Knoppen’
TheaterSequoia kleinTheatergroep in Epse zoek technicusTheatergroep Sequoia uit Epse heeft een nieuwe voorstelling en zoekt iemand die affini­teit heeft met theater­techniek (licht en geluid) en die beschikbaar is op 4 en 5 april 2019. Reis­kosten kunnen eventueel vergoed worden en er is ook een kleine onkosten/vrijwilligers­vergoeding beschikbaar. 
Lees hier de volledige vacature

Reageren
Reageren op een van deze functies? Bel dan naar de Stichting Welzijn Lochem via tel. 0573-297000; mailen kan ook, via .
De Vrijwilligerscentrale heeft een inloopspreekuur in Gorssel op dinsdag en vrijdag van 09.30-11.30 uur in het kantoor van Stichting Welzijn Lochem in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45B, 7213 CR Gorssel. Een afspraak maken voor een ander tijdstip kan ook.


Gorssel, 19 maart 2019

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail