Studenten organiseren 'Voetballen voor ALS'

Gepost in Nieuws

Vijf studenten van Saxion Deventer, waaronder Sven Dikkeboer uit Gorssel, organiseren het evenement ‘Voetballen voor ALS’ om geld in te zamelen voor de spierziekte ALS. Kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen meedoen met clincs en een toernooi. Het evenement is op woensdag 1 mei a.s. op de velden van VV Gorssel.

Studenten voetbaltoernooi ALS foto EvaZeilstra StentorFoto Eva Zeilstra voor De StentorDe vijf studenten zijn Sven Dikkeboer, Tom Elferink, Timo van der Linde, Stijn Ankersmit en Bjorn Wesselink. Sven: “Voor school hebben wij de opdracht gekregen om een evenement te organiseren voor een goed doel. Er is gekozen voor ALS. Deze keuze is onder andere gemaakt omdat de vader van een vriend van mij is komen te overlijden aan deze vreselijke ziekte. Dat was een bekend en geliefd persoon in Gorssel en omgeving.”

De studenten willen met het evenement ’Voetballen voor ALS’ dan ook zoveel mogelijk geld ophalen voor de Stichting ALS Nederland. Het evenement zal natuurlijk in het teken staan van ALS, maar plezier maken met voetballen zal niet ontbreken. De dag zal beginnen met aan voetbal gerelateerde clinics. Na de pauze en lunch zullen de kinderen in teams een toernooi spelen. Ook zijn er voor ouders dingen te doen.

Inschrijving is mogelijk voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Deelname kost € 10,- incl. lunch en dat komt geheel ten goede aan de Stichting ALS Nederland. Inschrijving kan eenvoudig via de website (zie onder).
Het evenemenet is op woensdag 1 mei, van 9.30 uur tot ongeveer 15.00 uur.

De studenten zijn al druk met alle voorbereidingen en een maand voor het evenement gaan ze flyers verspreiden bij scholen, sportverenigingen en bij andere locaties.

VoetbalALS200pxSteun de actie met een donatie of sponsoring
Donaties komen geheel ten goede aan de Stichting ALS. Op de website kunt u meer daarover lezen. Bedrijven kunnen het evenement steunen als sponsor. Telego, House of Tweeds, Slagerij Rodenburg en Traiteur Gorssel zijn al sponsors.
  

Meer info:

  

Gorssel, 22 maart 2019 (update 29 april 2019)

  

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op TwitterStuur een link van deze pagina per e-mail